TLAČOVÁ SPRÁVA

O zmene názvu ŠH Pasienky na Eurovia Aréna

Spoločnosť EUROVIA SK uzatvorila partnerstvo s basketbalovým klubom BK Inter Bratislava. Výsledkom je celoročná spolupráca a pomenovanie športovej haly Pasienky po spoločnosti EUROVIA. Športová hala Pasienky, dejisko mnohých významných športových, kultúrnych i spoločenských podujatí, ponesie minimálne najbližší rok názov Eurovia Aréna.

Hala stojaca na križovatke Trnavskej a Bajkalskej ulice je už tradične domovským stánkom basketbalistov Interu Bratislava. Celé generácie fanúšikov však do tohto športového „svätostánku“ dochádzali a stále dochádzajú aj za mnohými inými športmi. Nielen, že bola dejiskom početných významných športových sviatkov, konajú sa tu aj koncerty hviezd domácej i medzinárodnej hudobnej scény, ba dokonca spoločenské podujatia, ako nedávny reprezentačný ples basketbalistov.

„Teší nás, že môžeme oznámiť, že športová hala Pasienky získala nového partnera, ktorého meno bude odteraz nosiť v názve a ktorý pomôže zvládať jej náročnú prevádzku. Zmluva bola uzatvorená na najbližších dvanásť mesiacov, s účinnosťou od apríla 2019“, priblížil Michal Ondruš z BK Inter Bratislava.

Eurovia Aréna patrí medzi ikonické stavby nielen v kontexte športovej infraštruktúry, ale celkovo, z hľadiska dejín slovenskej architektúry. Dielo Jozefa Poštulku a Jozefa Chovanca je unikátne svojou kompozíciou i netradičnými riešeniami. Športovej verejnosti slúži už od roku 1962.

Všetkých návštevníkov bude od teraz sprevádzať nové svetelné logo osadené na jednom z parabolických oblúkov haly. Názov a logo Eurovia Arény sa bude uvádzať vo všetkých oficiálnych tlačových materiáloch a taktiež na vstupenkách pre športové a kultúrne podujatia, ktoré sa tu budú konať.

„Sme spoločensky zodpovedná firma a podpora športu je u nás dlhoročnou tradíciou. Sme hrdí, že sa v ŠH Pasienky bude športovať pod logom spoločnosti EUROVIA“, uviedol Róbert Šinály, generálny riaditeľ EUROVIA SK.

Spoločnosť EUROVIA SK patrí medzi päť najväčších stavebných firiem na Slovensku. Pri svojej činnosti sa riadi základnými princípmi, medzi ktoré patria včasne a kvalitne odvedená práca za dodržiavania najprísnejších pravidiel bezpečnosti a ochrany zdravia pri práci. Cieľom spoločnosti je získavanie a zachovanie dôvery zákazníkov a užívateľov všetkých diel. Skúsení zamestnanci, ktorí pristupujú ku každému projektu osobitne a zodpovedne, zostávajú pre spoločnosť EUROVIA kľúčovým znakom úspechu.

Zoznam aktualít

Naši partneri